Toppmeny

Vår efterlängtade bilorientering 20-21 april

Bilorienteringen kommer att gå av stapeln den 20​ till 21​ april. Efter spännande och kluriga frågor och färd på sköna vägar kommer vi till ett litet hotell​ där vi äter en gemensam middag​. Antalet rum är totalt 16 varför det blir lite ” först till ​kvarn”. Vi behöver ha anmälningar ​för deltagande senast den ​28​ februari. Anmäl här. Detta hindra​r​ inte att man kan göra ​anmälningar​ senare​ ​om det finns rum över.
Deltagandeavgiften för bilorienteringen är 85 euros​ per person vid dubbelrum​. ​Extra kostnad kan tillkomma om enkelrum önskas. ​​Betalningen kan ske via bank​(se hemsidan)​, kontant till ​​styrelsen ​eller​ under anmäl och betala  Glöm inte att medlemsavgiften måste vara erlagd senast i samband med anmälan till bilorienteringen.

Ett svar till Vår efterlängtade bilorientering 20-21 april

  1. Per Nilsson januari 9, 2019 kl 12:05 #

    När börjar petancan efter juluppehållet?

Kommentera