Toppmeny

Allt du behöver veta om Costa Blanca

Vi medlemmar vet det mesta

När vi träffas pratar vi ofta om våra erfarenheter av hantverkare, butiker eller restauranger. Mycket lägger vi på minnet men det mesta försvinner innan vi verkligen behöver det.

Vi tror att en erfarenhetsbank över de smultronställen och eventuellt stolpskott som vi hittat genom åren är intressanta för alla medlemmar. -Så vi hittar rätt i den oändliga mängd av erbjudanden som strömmar över oss dagligen.

Låt oss dela med oss!

Styrelsen har påbörjat insamlingen av information. Du hittar den till höger under ett antal rubriker. Vi vill att du ska hjälpa till att utveckla databasen. Glöm inte att ge de antal stjärnor eller ev en döskalle om dina erfarenheter kräver det. Från styrelsen kan du få blanketter att fylla i och lämna in tillbaka dit, späckade med nyttig information! Du kan också träffa en hjälpande hand och berätta för henne/honom.

Våra blivande medlemmar älskar din kunskap.

Vi vill attrahera nya medlemmar både från Norden  och Spanien. Kanske framför allt litet yngre medlemmar. Det är ju också de som inte hunnit med att få så mycket erfarenheter om livet på Costa Blanca. Framför allt gäller det alla nordbor som har tröttnat på de oändliga höstarna och vintrarna. Vi kommer att gå ut med en kampanj till dem där de får chansen att lära sig allt de behöver veta för att etablera sig på Costa Blanca. De får ett smakprov av informationen och möjligheten att se allt, efter att ha tecknat ett provmedlemskap i AHN. Många av våra nya medlemmar kommer till att börja med inte vara med oss hela säsongerna. Men snart kommer de hit på fulltid.