Toppmeny

Så här lägger du in en ny aktivitet.

FÖRESLÅ AKTIVITET

Hjälp om att lägga in egna evenemang

I det nya AHN är alla medlemmarna lika viktiga. Det är inte bara styrelsen som kommer med förslag till aktiviteter.
Ser du något intressant som du skulle vilja göra tillsammans med andra medlemmar i föreningen kan du enkelt lägga upp en invitation/evenemang på hemsidan. Då ser de andra medlemmarna ditt förslag och svarar i kommentarsfältet. Då får du ett mail om att någon har svarat som du i din tur kan svara på. Eller kanske de ringer dig direkt.
Har du några frågor efter att ha läst texten nedan kan du ringa till en ”Hjälpande hand”
Du kanske tycker att det är en väldig mängd fält att fylla i om ditt evenemang. Men se dom som en enkel checklista så att du inte glömmer någon viktig information.

Texterna är inte helt översatta ännu. Det kommer de att bli.

Evenemangets titel

Här skriver du en titel som är både säljande och informativ

Evenemangets beskrivnning

Berätta med dina egna ord vad evenemanget handlar om så att andra vill följa med dig. Gärna så detaljerat att läsaren kan förestå. Skriv också in ditt telefonnummer så att intresserade medlemmar kan nå dig.

Event categories

Här kryssar du för de kategorier som du tycker mest passand. Observera att det finns över 10 kategorier att välja mellan. Du kan kryssa fler kategorier.

Event image

Här kan du illustrera ditt evenemang med en bild. Du kan ta en bild på din egen kamera eller kopiera den från Internet. En bra metod brukar vara att ta en ”skärmdump” från internetsidan. Har du en iphone klickar du samtidigt på startknappen längst ned och avstängningsknappen längst upp. Då sparas bilden på din kamerarulle. Så kan du beskära den genom att klicka på ”Ändra” och Beskär. Nu är bilden klar för att användas?
Klicka sedan på knappen ”Välj fil”. Då kan du välja den från ”Dina bilder”

Event Time and date”

Är ditt evenemang ett heldagsevenemang kryssar du för här. Annars klickar du på fältet för datum så visas en kalender där du klickar på aktuellt datum och tid. Så fyller du i starttid och sluttid och eventuellt om det är ett återkommande/repeterande evenemang.

Plats details

Klicka på ”Used saved plats” Då väljer du din plats om du hittar den. Annars fyller du i fälten nedan.
Här kan du skriva in det mesta om platsen för evenemanget. Försök att fylla i en korrekt adress. Normalt skapas då en karta som visar var evenemanget går av stapeln.

Fyll gärna i ”webbplats. Om du har hittat evenemanget på internet t.ex. Då kan du kopiera in en webbadress till evenemanget här.

Kryssa för Google Maps om du vill att kartan ska visas. (Det fungerar om du skrivit in en tydlig adress)

Arrangör details

Här kan du fylla i om du hittat evenemanget hos någon annan arrangör, t.ex en resebyrå eller en kommun etc. Börja med att trycka på ”Use New Arrangör”. Där hittar du kanske arrangören.

Annars fyller du i fälten så noggrant du kan.

Webbplats för evenemanget.

Om du t.ex hittat evenemanget på internet kan du kopiera in adressen till den sidan här.

Evenemansgspris

Har du ett fast pris för evenemanget fyller du i det här

Skicka in evenemang

Kontrollera att du skrivit in informationen som du vill ha den så klickar du på knappen ”Skicka in evenemang”. Det kan hända att webmaster har synpunkter på ditt evenemang och hör av sig till dig, eller gör mindre korrigeringar.

Så kan du vänta dig att intresserade klubbmedlemmar skriver en ”kommentar” eller ringer dig.
Skriver de en kommentar får du ett mail om det.

Har du frågor eller behöver hjälp?
Ring då till en hjälpande hand. Bara klicka här så hittar du telefonnumren.

Lycka till med dina evenemang. Tillsammans med andra!