Toppmeny

Please add some slider posts via Slides > Add New

Välkommen till Petancasektionen!

Klubben som gör din Spanienvistelse angenämare

AHN, Asociatión Hispano Nordica är en ideell förening som bildades redan 1974 av nordbor. Det gör oss till en av de äldsta nordiska klubben i Spanien. Vi håller till på Costa Blanca, mellan Valencia och Alicante runt Alfaz del Pi och Altea.

Vår uppgift är att underlätta livet för medlemmarna och skapa tillfällen för trevlig samvaro och nya erfarenheter.

 Tillsammans

Här träffar du nordbor på våra aktiviteter, bl.a. petanca, bridge, resor, utflykter turer, föredrag och klubbaftnar. Du får lära känna Spanien under t.ex. bussturer med duktiga guider. Vi besöker sevärdheter och äter inhemska specialiteter på bra restauranter och hotell. Du ökar på ditt nätverk i Spanien och har trevligt tillsammans med oss andra.

Njut av vintrarna på Costa Blanca, Spanien

Vi har sammanställt en speciell avdelning för dig som funderar att etablera dig på sikt utomlands. Många av våra medlemmar har provat på flera länder och platser, och till slut bestämt sig för att vinterhemmet ska vara här. Några har sedan flyttat hit för gott.

Vi vill gärna ha nya trevliga medlemmar och för att hjälpa dig och din familj att etablera er har vi, helt oberoende och ideellt, sammanställt all den information ni behöver för det.

Kom och hälsa på oss, vi kommer att ta emot er med öppna armar!

Vår efterlängtade bilorientering 20-21 april

Bilorienteringen kommer att gå av stapeln den 20​ till 21​ april. Efter spännande och kluriga frågor och färd på sköna vägar kommer vi till ett litet hotell​ där vi äter en gemensam middag​. Antalet rum är totalt 16 varför det blir lite ” först till ​kvarn”. Vi behöver ha anmälningar ​för deltagande senast den ​28​ […]

1 comment

Vill du prata med styrelsen?

Ring någon av oss om du vill fråga om någonting eller kanske komma med förslag till aktiviteter. Leif Larsson 0034663961488 och 0046406444045 Simon, Gunnar Simonsson 0034664026324 Carl Boström 0034635660918 Björn Johansson 0046705580081.

0 comments

Vi tycker om kultur

Vi har samlat information om kulturevenemang i närheten. Vi har inte resurser för att översätta och sätta in alla dessa på vår aktivitetskalender. Därför finns bara en rubrik och en länk till programmen för respektive arrangör. Så om du är intresserad får du titta vidare där. Vi har ockå bara tagit med musik, dans, fiestas […]

0 comments